|
Ogłoszenie nr 510008100-N-2020
z dnia 15.01.2020 r.
Zespół Szkół Ogólnokształcących i Sportowych w Zielonej Górze: dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych przy ul. St.Wyspiańskiego w Zielonej Górze
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 629797-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkół Ogólnokształcących i Sportowych w Zielonej Górze, Krajowy numer identyfikacyjny 97075155400000,
ul. ul. St. Wyspiańskiego
21,
65-036
Zielona Góra, woj.
lubuskie, państwo
Polska, tel.
684 512 050, e-mail
sekretariat@zsois.zgora.pl, faks
684 512 051.
Adres strony internetowej (url): www.zsois.zgora.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych przy ul. St.Wyspiańskiego w Zielonej Górze
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):
zsois-24/10/2019/ż
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawę mięsa, produktów mięsnych i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych przy ul. St. Wyspiańskiego w Zielonej Górze CPV – 15100000-9, 15131130-5 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 4 do SIWZ 3. Miejsce dostaw: 1) Wykonawca dostarczać będzie towar do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych w Zielonej Górze, przy ul. St. Wyspiańskiego 21 w Zielonej Górze . 2) Odbioru towaru w magazynie Zamawiającego, znajdującym się przy St. Wyspiańskiego 21 w Zielonej Górze dokonają wyznaczeni i upoważnieni pracownicy Zamawiającego. Odbiór powinien być potwierdzony protokołem odbioru, przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 3) Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg zapotrzebowania Zamawiającego. Dostarczany towar winien być świeży z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości tj. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. 4) Poszczególne dostawy odbywać się będą partiami wg zapotrzebowania Zamawiającego. Dostawy winny być realizowane zgodnie z zamówieniem i w terminie nie dłuższym niż 12-24 godzin licząc od godziny złożenia zamówienia. A w przypadku mięsa w terminie nie dłuższym niż 12 godzin od zamówienia. 5) Wykonawca wszystkie dostawy realizował będzie codziennie od poniedziałku do piątku od 6.30 do 7.30 6) Dostarczany towar winien być w oryginalnych opakowaniach producenta oznakowanych i zawierających informacje dotyczące min.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia, ilości sztuk i warunków przechowywania oraz innych informacji wymaganych odpowiednimi przepisami. Opakowania winny być nieuszkodzone i wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. 7) Mięso, wędliny winny być dostarczane świeże.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
15131130-5
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
|
||||||||||||||||||
Copyright © 2010 Urząd Zamówień Publicznych
|