|
Ogłoszenie nr 500046354-N-2017
z dnia 19.10.2017 r.
Przedszkole Samorządowe nr 64 p.n. "Akademia Jasia i Małgosi" w Białymstoku: Zakup i dostawa artykułów spożywczych
– cz. 5 nabiał
– cz. 10 mleko ARR
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
tak
ACTUS Zamówienia Publiczne Daniel Ambrożej tel. 601 611 353
I. 1) NAZWA I ADRES:
Przedszkole Samorządowe nr 64 p.n. "Akademia Jasia i Małgosi" w Białymstoku, Krajowy numer identyfikacyjny 20040801900000,
ul. ul. Dubois
12,
15349
Białystok, woj.
podlaskie, państwo
Polska, tel.
85 745 30 50, e-mail
przedszkole64@op.pl, faks
85 745 30 50.
Adres strony internetowej (url): http://www.ps64.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa artykułów spożywczych
– cz. 5 nabiał
– cz. 10 mleko ARR
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):
ZP-4/PS64/17
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL:
"Jogurt naturalny /mleko, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowe/, /bez dodatku skrobi, gumy i żelatyny, cukru/
- typu grecki, tłuszcz do 10 %,
opakowania po 400 ml"
Masło - extra (nie mniej niż 82% tłuszczu), kostka 200 g
Mleko spożywcze świeże tłuszcz 3,2 % - 1l - butelka /pasteryzowane w niskiej temperaturze i poddane procesowi mikrofiltracji - niehomogenizowane/
Ser biały półtłusty, krajanka
Ser żółty typu Salami /bez konserwantów i sztucznych barwników/
Ser żółty dojrzewający, twardy, typu Gouda /bez konserwantów i sztucznych barwników/
Ser mozzarella /ser parzony niedojrzewający, skład: mleko, sól, kultury bakterii/
Śmietanka deserowa 30 % tłuszczu op.1l
"Śmietana 18 % tłuszczu
/bez dodatku skrobi, gumy i żelatyny, cukru/"
Masło roślinne 500g
Kefir naturalny 2% tłuszczu /mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej/.-bez skrobi, stabilizatorów, mleka w proszku.
Ser typu Feta 12% tł
Maślanka naturalna /mleko, mleko w proszku, żywe kultury bakterii /, bez dodatku skrobi, gumy i żelatyny, cukru.
Mleko UHT 2% z dopłatą z ARR.
Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15500000-3
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Zamówienie z wolnej ręki
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienia z wolnej ręki
na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 4
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
W uprzednio prowadzonym postępowaniu przetargowym - nr 568151-N-2017 - w trybie przetargu nieograniczonego w cz. 5 i 10, nie złożono żadnych ofert. |
||||||||||||||||||||||
Copyright © 2010 Urząd Zamówień Publicznych
|