IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
10.02.2020, godzina:
07:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
polski
IV.6.3) Termin związania ofertą:
do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: | 1 | Nazwa: | Pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bułka drożdżowa z jabłkiem 100g Szt 200
Bułka poznańska 90g Szt. 12000
Bułka z serem 80g szt 600
Bułka maślana 80g Szt 700
Bułka z makiem zawijana 80g Szt 500
Bułka tarta Kg 100
Chleb razowy krojony 600g szt 1500
Chleb żytni ze słonecznikiem 600g krojony szt 650
Chleb żytni krojony 450g Szt 150
Chleb orkiszowy 500g krojony szt 200
Chleb zwykły krojony 1kg Szt 6700
Drożdże kg 6
Pączek z marmoladą Szt 300
Ciasto drożdżowe Kg 150
Ciasto drożdżowe ze śliwką Kg 10
Babka biszkoptowa Kg 40
Eklerki z budyniem 180g szt 200
Chleb tostowy Szt 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 2 | Nazwa: | Owoce i warzywa |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Arbuz (sezon) kg 410
Banan kg 1300
Botwina pęczek szt 10
Buraki czerwone kg 850
Cebula biała kg 800
Cebula czerwona Kg 30
Czosnek główka szt 280
Cukinia Kg 25
Cytryna Kg 450
Czereśnie (sezon) Kg 100
Dynia Kg 30
Gruszki Kg 300
Grejpfrut czerwony Kg 405
Fasola szparagowa żółta Kg 30
Jabłka Kg 2800
Jabłko suszone Kg 10
Kaki Szt 60
Kapusta młoda szt 50
Kapusta biała Kg 570
Kapusta czerwona Kg 170
Kapusta kwaszona Kg 540
Kapusta pekińska Kg 255
Kalafior Szt 80
Kiwi szt 600
Kiwi kg 110
Koper pęczek 100g Szt 480
Mak mielony luz kg 6
Marchew kg 1530
Mandarynka Kg 710
Natka pietruszki Szt 555
Nektarynka Szt 250
Nektarynka Kg 200
Ogórek świeży Kg 650
Ogórki małosolne Kg 10
Ogórki kwaszone Kg 300
Por szt 400
Por kg 265
Papryka czerwona I gatunek kg 250
Papryka żółta I gatunek Kg 200
Pomidory Kg 1580
Pomarańcza Kg 360
Pietruszka korzeń Kg 25
Pieczarki Kg 350
Podgrzybek suszony 20g op 55
Rodzynki Kg 5
Rzodkiewka 200g Szt 870
Rzodkiew biała Kg 110
Szczypiorek pęczek 50g Szt 440
Seler Kg 620
Sałata masłowa szt 970
Sałata lodowa szt 280
Śliwki(sezon) kg 270
Truskawka (sezon) Kg 110
Winogrona ciemne Kg 15
Winogrona jasne Kg 90
Ziemniak młody Kg 1000
Ziemniak Irga Kg 7700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03110000-5,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Napój mleczny zawierający bakterie jogurtowe Actimel lub równoważny 4x100g op 500
Jogurt naturalny 150g Szt. 700
Jogurt naturalny 350g Szt 900
Jogurt owocowy 150g Szt. 2100
Masło extra 200g Szt. 3000
Mleko karton 2% 1l Szt 400
Maślanka naturalna 1l Szt. 270
Maślanka owocowa 1l Szt. 170
Margaryna extra z masłem 450g Delma lub równoważna szt 2200
Margaryna 450g o zawart.tł.min 39% typu Rama lub równoważna szt 400
Ser typu Feta 270g Szt. 150
Serek homogenizowany Pyszny 140 g lub równoważny Szt. 2400
Ser żółty edamski/gouda pełnotłusty o zawartości tł. min.45% Kg 250
Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny Szt 110
Ser wędzony Kg 15
Serek typu wiejski ziarnisty lekki 150g Szt 2500
Serek 135g Twój Smak lub równoważny Szt 900
Śmietana 30% 500ml Szt 80
Śmietana 18% 400g Szt 1450
Twaróg chudy kg 100
Twaróg chudy 250g Szt 1160
Twaróg półtłusty Kg 110
Twaróg półtłusty 250g Szt 230
Twaróg sernikowy President lub równoważny 1kg Szt 20
Serek topiony kostka 100g szt 1000
Ser mozzarella 125g szt 370
Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g zawartość sera min.28% Szt 150
Ser żółty 150g plastry Szt 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja kurze klasa A waga M szt 26000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 5 | Nazwa: | mięso i wędliny |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baleron wędzony- wędzonka wp , karczek wędzony, parzony zawart. mięsa min.99% kg 40
Boczek wp wędzony zawartość mięsa min.88 % kg 150
Boczek bk surowy kg 300
Ćwiartki kurczące tylne schłodzone kg 380
Filet kurczący schłodzony bs kg 900
Flaki wołowe krojone mrożone 0,90 op 80
Golonka surowa tylna wp kg 30
Golonka surowa przednia wp Kg 40
Gulasz angielski 300 g Szt 30
Karkówka wp bk kg 270
Kaszanka gryczano-jęczmienna kg 200
Kiszka ziemniaczana Kg 170
Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona-zawartość mięsa min.75% kg 100
Kiełbasa jałowcowa kg 10
Kiełbasa jasiuk – kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego kg 90
Kiełbasa krakowska parzona – kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona wędzona kg 25
Kiełbasa krakowska podsuszana , kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w której na 100g wyrobu gotowego zużyto min.143g mięsa wieprzowego kg 100
Kiełbasa krakowska sucha , kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w której na 100g wyrobu gotowego zużyto min.143g mięsa wieprzowego kg 70
Kiełbasa śląska – kiełbasa wp średnio rozdrobniona wysokowydajna, w której skład wchodzi min. 76% mięsa wieprzowego kg 430
Kiełbasa pieprzowa kg 35
Kiełbasa swojska z cielęciną -kiełbasa wieprzowa z dodatkiem cielęciny,średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, w której100g produktu wytworzono z min.114,2g mięsa wieprzowego i min.2,3g cielęciny kg 215
Kiełbasa szynkowa - wędzonka grubo rozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego kg 80
Kiełbasa drobiowa z indyka Kg 10
Kiełbasa czosnkowa – kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona
mięso wieprzowe min.74% kg 50
Kiełbasa żywiecka parzona kg 130
Kiełbasa żywiecka podsuszana - w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 115g mięsa wieprzowego kg 30
Kości wp schabowe kg 550
Kurczak w galarecie kg 100
Kurczak świeży kg 240
Lunchmeat – mieso wp.min.93% kg 10
Łopatka surowa wp bk kg 475
Łopatka pieczona Kg 10
Metka cebulowa kg 25
Metka łososiowa Kg 15
Mielonka śniadaniowa kg 45
Mortadela luksusowa kg 45
Nogi wp kg 60
Ogonówka Kg 50
Parówki Hot-dog – kiełbasa wieprzowa, wędzona , parzona, homogenizowana, w osłonce niejadalnej, wyprodukowana z min. 71% mięsa wieprzowego kg 285
Pasztet z pieca drobiowo- wp kg 160
Pasztet podlaski 50g Szt 40
Pasztetowa drobiowa kg 75
Pieczeń litewska-zawartośc mięsa z kurczaka min 60% z indyka min. 20% kg 150
Pieczeń rzymska kg 100
Pieczeń czosnkowa Kg 10
Podgardle wp surowe Kg 20
Porcje rosołowe z kurczaka kg 600
Polędwica sopocka wp, wędzona, parzona, w której skład wchodzi min. 70% mięsa wieprzowego kg 235
Polędwica drobiowa - w której skład wchodzi min. 70% mięsa drobiowego kg 15
Polędwica miodowa kg 105
Polędwica z warzywami kg 250
Rolada schabowa - w której skład wchodzi min. 70% mięsa drobiowego Kg 50
Salami bumerang kg 45
Salceson włoski kg 5
Salceson czosnkowy Kg 45
Schab pieczony- wędzonka wysokowydajna wieprzowa, wędzona, parzona wyprodukowana z 64% mięsa wieprzowego kg 140
Schab wędzony zawartość mięsa wp 98 % kg 40
Schab surowy wp bk kg 300
serdelki kg 105
Skrzydła kurczęce schłodzone kg 275
Słonina wp surowa kg 25
Smalec kanapkowy smakowy 200g Szt 20
Szynka z indyka kg 65
Szynka wp surowa bk kg 260
Szynka wędzona – szynka wp wędzona, parzona, w której skład wchodzi min.70% mięsa wieprzowego kg 88
Szynka konserwowa wp kg 115
Szynka wędzona z liściem w której skład wchodzi min.85%szynki wieprzowej, wędzona,parzona kg 205
Szynka bohuna wp wysokowydajna, wędzona,parzona, w której skład wchodzi min.72% mięsa wieprzowego kg 55
Szynka pieczona zawartość mięsa wp 98% Kg 80
Szynka gotowana Kg 35
Szynkówka Kg 50
Wątroba świeża drobiowa kg 80
Udziec wołowy b/k Kg 105
Udo z indyka Kg 245
Wołowina b/k kg 65
Żeberka wp paski kg 310
Żołądki drobiowe świeże kg 80
Kaczka mrożona kg 50
Serca drobiowe świeże Kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9, 15112000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Morszczuk filet - bez skóry, dopuszczalna ilość glazury nie więcej niż 15% Kg 620
Płat śledziowy solony bez skory 4kg Szt 45
Płat śledziowy marynowany bez skory 4kg szt 35
Makrela wędzona kg 200
Dorsz wędzony kg 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 7 | Nazwa: | artykuły ogólnospożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ananas plastry 565g w syropie Szt 50
Aromat do ciast 9ml Szt 10
Barszcz ukraiński mrożony 2,5 kg Kg 100
Brokuł różyczki mrożony 2,5kg kg 200
Bazylia suszona 10g Szt 25
Brzoskwinia połówki w syropie 820g puszka szt 290
Budyń 1 kg mix szt 20
Budyń mix 40g Szt 50
Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 170g szt 100
Chrzan tarty 290g Szt 20
Ciastka krakersy 100g szt 800
Ciastka biszkopty 250g szt 100
Ciastka biszkopty z galaretką 135g szt 170
Ciastka biszkopty 120g szt 300
Pierniki w czekoladzie nadziewane 200g Szt 100
Ciastka kruche z marmoladą Kg 10
Ciastka maślane bez cukru 125g Szt 50
Cukier biały kryształ kg 1300
Cukier waniliowy 32g szt 350
Cynamon mielony 20g szt 60
Czekolada biała 90g szt 40
Czekolada gorzka 90g szt 150
Czekolada mleczna 90g szt 100
Czekolada mleczna 225g szt 100
Czosnek granulowany 20g szt 100
Ćwikła z chrzanem 260g Szt 20
Dżem niskosłodzony 280g mix-100g produktu sporzadzono z 50g owoców szt 1000
Dżem owocowy mirella lub rownoważny 260g mix szt 110
Dżem fruktoza 240g-dla cukrzyków 100g produktu sporządzono z 50g owoców Szt 300
Fasola Jaś sucha biała 5kg op 25
Fasola szparagowa konserwowa zielona – 470g Szt 250
Fasola konserwowa czerwona 400g szt 12
Filet z makreli w pomidorach 170g szt 350
Galaretka owocowa mix 75g szt 800
Gałka muszkatołowa 10g Szt 10
Goździki 10g Szt 3
Groch suchy łuskany połówki 5kg szt 15
Groszek konserwowy 400g szt 170
Groszek mrożony2,5 kg Kg 55
Herbata ex a 100 Bastek lub równoważna Szt 570
Herbata owocowa ex a30 Saga lub równoważna szt 170
Herbata miętowa ex a 20 Szt 100
Kakao Decomorreno 200g lub równoważne szt 15
Kakao Gumiś 300g lub równoważne Szt 150
Kalafior mrożony 2,5kg kg 50
Kasza jęczmienna wiejska 1 kg Szt 120
Kasza pęczak 5kg Szt 5
Kasza manna 1kg szt 120
Kasza gryczana 1kg Szt 15
Kasza gryczana 5kg Szt 15
Kasza wiejska 5kg Szt 15
Kaszka ryżowa bezmleczna 180g szt 200
Kawa naturalna mielona 250g szt 100
Kawa rozpuszczalna 200g Szt 50
Kawa zbożowa 150g Szt 100
Ketchup łagodny Kotlin 450g lub równoważny, w którym do wyprodukowania 100g produktu użyto min. 160g pomidorów szt 20
Ketchup pikantny Kotlin 1kg lub równoważny,w którym do wyprodukowania 100g produktu użyto min.145g pomidorów szt 40
Kisiel 1kg Szt 5
Kompot mix 900ml szt 1500
Koncentrat pomidorowy Knorr 800g lub równoważny szt 200
Koncentrat barszczu czerwonego 330ml Szt 20
Kukurydza konserwowa 400g szt 410
Kminek 20g Szt 25
Kwasek cytrynowy 500g szt 6
Liść laurowy 500g szt 5
Majonez 815 g(skład:olej roślinny rzepakow 63%,woda, musztarda,żółtka jaj 6%,cukier)Kętrzyński lub równoważny szt 210
Majeranek 30g Szt 50
Makaron gwiazdki 1kg produkowany z semoliny-mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej (wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 50
Makaron rurka 1 kg produkowany z semoliny - mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 60
Makaron nitka 3 kg produkowany z semoliny -mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej (wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 5
Makaron rurka 5kg produkowany z semoliny-mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej (wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr, lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 10
Makaron świderki 5kg - produkowany z semoliny -mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowe(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) j Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 20
Makaron świderki 1 kg produkowany z semoliny - mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 270
Makaron krajanka 500g produkowany z semoliny - mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 80
Makaron krajanka cienka 1 kg -wypr.z maki semolina 100%mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 160
Makaron nitka cienka 2 kg -wypr.z maki semolina 100%mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 15
Mąka ziemniaczana Kg 60
Mąka tortowa typ 450 kg 900
Mąka luksusowa typ 550 kg 50
Mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa 2,5kg kg 400
Makrela w pomidorach 170g Szt 100
Miód 1kg wielokwiatowy szt 25
Marchewka z groszkiem konserwowa 460g szt 620
Marchew cała mała mrożona 2,5 kg Kg 200
Musli 1 kg Szt 130
Musztarda sarepska 210g szt 200
Oliwki czarne drylowane w zalewie 880g Szt 10
Ocet spirytusowy 10% 1l szt 70
Ogórki konserwowe słoik 870g szt 200
Olej rzepakowy 1l szt 900
Paluszki solone 300g Szt 30
Pomidory suszone 314ml Szt 10
Papryka czerwona ostra mielona 500g Knorr lub równoważna Szt 2
Papryka czerwona słodka mielona 500g Knorr lub równoważna szt 2
Pieprz naturalny mielony 1kg szt 20
Płatki śniadaniowe kukurydziane 1kg szt 50
Płatki owsiane 500g Szt 120
Proszek do pieczenia 30g szt 200
Przyprawa curry 25g szt 25
Przyprawa do gyrosa 30g szt 50
Przyprawa do drobiu 600g Delikat lub równoważna-skł.sól. Papryka słod.16%.wzmacniacz smaku,cebul 6,2%, mąka przenna,czosnek,majeranek,seler miel.,pieprz czarny,przypr.carry(kolendra ,curcuma,nasina kopru,kmin,piprz czarny,nasiona kozieradki,pieprz cayenne.kardamon,gorczyca miel.),tymianek,ekstrat drożdżowy,natka pietruszki,lisc laurowy,syrop karmelowy. Za przyprawę równoważna uważamy przyprawę zawierająca w swoim składzie paprykę, cebulę czosnek, majeranek, puieprz czerny, curry, tymianek, natkę pietruszki Szt 20
Przyprawa do ryb 600g Szt 1
Przyprawa do grilla 500g szt 1
Przyprawa do mięsa 600g Delikat lub równoważna-skł.sól, maka przenn somolina,papryka 8%,maka przenna,cebula 3%,aromaty,tłuszcz palmowy,zioła (natka pietruszki,rosmaryn,oregano,tymianek,majeranek),ekstrat dożdżowy,czosnek mielony.barwnik,srobia,pieprz czarny mielony,gałka muszkatałowa. Za przyprawę równoważna uważamy przyprawę zawierająca w swoim składzie paprykę, cebulę czosnek, majeranek, puieprz czerny, curry, tymianek, natkę pietruszki szt 6
Przyprawa do flaków Appetita 25g lub równoważna szt 25
Przyprawa do piernika 20g szt 5
Przyprawa uniwersalna 5kg Degusta lub równoważna- skład 15,1% warzyw Szt 35
Przyprawa uniwersalna 1kg Degusta lub równoważna- skład min 15,1% warzyw szt 25
Przyprawa do zup i potraw w płynie 1l Knorr Delikat lub równoważna szt 100
Ryż długoziarnisty 1kg paraboiled kg 350
Ryż długoziarnisty 5kg paraboiled szt 10
Soda oczyszczona 20g szt 25
Soczki marchwiowo-owocowe 330ml Szt 1700
Sok z buraków i jabłka 330ml Szt 400
Sok pomidorowy 330ml Szt 1500
Sok jabłkowy 1l Szt 10
Sok pomarańczowy 1l Szt 10
Sok wieloowocowy 1l szt 10
Sos sałatkowy 700g Knorr lub równoważny szt 15
Sól drobnoziarnista 1kg szt 250
Sól ziołowa 30g szt 25
Słodzik 1200 tabletek szt 20
Syrop owocowy 5l mix szt 35
Szpinak mrożony 2,5 kg kg 140
Śmietana w proszku 60g Śnieżka lub równoważna szt 50
Tuńczyk kawałki w sosie własnym 170g szt 500
Tymianek 10g Szt 20
Truskawki mrożone 2,5kg Kg 240
Talarki ziemniaczane mrożone 2,5kg Kg 100
Uszka z kapustą i grzybami mrożone Kg 10
Wiórki kokosowe 200g szt 10
Wafle ryżowe naturalne 110g szt 100
Wafle śmietankowa 2,5kg Szt 5
Wafle kakaowe 2,5kg szt 5
Włoszczyzna paski mrożone Kg 5
Woda mineralna 500ml n/g Szt 350
Woda mineralna 500 ml gaz szt 350
Zając czekoladowy 125g szt 100
Ziele angielskie 300g szt 10
Zioła prowansalskie 10g Szt 25
Żelatyna spożywcza 50g szt 25
Żurek staropolski 500ml szt 150
Żurawina suszona 200g Szt 20
Warzywa na patelnię Euromix 2,5 kg kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15980000-1, 15600000-4, 15300000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 28.02.2021
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: